Hľadať: 
velux   fakro   roto     juta   tyvek   dörken

Zásady používania súborov cookies

Spoločnosť i STAVBY, s.r.o., IČO: 46960562, so sídlom Nuzířov 52, 666 03 Malhostovice, Česká republika využíva na tejto webovej stránke súbory cookies, ktoré sú tu použité za účelom merania návštevnosti webu, cielenia reklamy, prispôsobenia zobrazenia webových stránok. Cookies pre meranie návštevnosti webu a prispôsobenie zobrazenia webových stránok sú spracovávané na základe oprávneného záujmu spoločnosti. Cookies pre cielenie reklamy sú spracovávané na základe vášho súhlasu.

Údaje, ktoré prevádzkovateľ takto získa, môžu byť sprístupnené ďalším spracovateľom, najmä prevádzkovateľom služieb a platforiem Google.

Webové stránky možno používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu.

Zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu je aktivované z iniciatívy návštevníka webu, vyjadreného aktívnym zaškrtnutím možnosti „Áno, súhlasím“, ktorá nasleduje za upozornením v dolnej časti webovej stránky, znejúcim nasledovne: "Tieto webové stránky používajú súbory cookie na zabezpečenie plnej funkčnosti webu a pohodlie používateľov, a tiež zo štatistických a analytických dôvodov. Toto nastavenie môžete kedykoľvek zmeniť kliknutím na „Zmeniť nastavenie“. Ak súhlasíte s používaním súborov cookie, kliknite na „Áno, súhlasím“.

Súhlas udeľujete na dobu, ktorá je uvedená ďalej pri jednotlivých marketingových cookies. Súhlas so zbieraním údajov súborov cookies pre marketingové účely možno vziať kedykoľvek späť, a to pomocou zmeny nastavenia príslušného internetového prehliadača.

Zhromaždené cookies súbory sú spracované predovšetkým prostredníctvom služby Google Analytics, prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Zozbierané cookies súbory sú následne spoločnosťou Google Inc. v súlade so Zásadami ochrany súkromia, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Vezmite, prosíme, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

  • požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,
  • požadovať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,
  • vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov – spoločnosť výmaz vykoná, pokiaľ nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami spoločnosti
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

Spoločnosť i STAVBY, s.r.o. využíva na svojich webových stránkach nasledujúce súbory cookies:

Vydavateľ / Názov cookie Typ Trvanlivosť
https_enabled Nutný môže sa líšiť
php, phtml, php3, PHPSESSID Nutný môže sa líšiť
PROVINCE_SESS_NAME Nutný persistentný
COOKIES_AGREEMENT, COOKIES_AGREEMENT_LEVEL Nutný persistentný
Google Analytics
_ga
_gat
_gid
cid
utmv
utmz
utma
utmb
utmc
Analytické, Tracking
persistentný
persistentný
persistentný
6 mesiacov
persistentný
6 mesiacov
persistentný
persistentný
session

Změnit nastavení cookies

Tyto webové stránky používají soubory cookie pro zajištění plné funkčnosti webu a pohodlí uživatelů, a také ze statistických a analytických důvodů. Toto nastavení můžete kdykoli změnit:

NutnýNutný, Analytický, TrackingNutný, Analytický, Tracking, Konverzný